Aparati za objekte brze prehrane

U programu nudimo male namjenske aparate i strojeve za sve vrste fast food-a, pečenjarnica, pokretnih ugostiteljskih radnji,...

Aparati za objekte brze prehrane


 
Friteza električna stolna 8 litara fast food

Friteza električna stolna 8 litara fast food

AKCIJA: male stolne friteze, 8 i 8x8 litara njemačke proizvodnje, idealne za fast food objekte i male restorane.
 
Toster za vafel biskvit

Toster za vafel biskvit

Opis : Idealan aparat za male fast food objekte posebno ako su smješteni blizu škola.
 
Aparat za hot dog 4 šiljka

Aparat za hot dog 4 šiljka

NAŠA PREPORUKA: Idealno za fast food objekte,...
 
Hot dog kuhalo s 2 grijana šiljka

Hot dog kuhalo s 2 grijana šiljka

NOVO: Hot dog aparat za mali fast food.
 
Roštilj snack 400 inox ploča

Roštilj snack 400 inox ploča

Opis : Mali roštilji za fast food i slične objekte.
 
Roštilj snack 400 čelična ploča

Roštilj snack 400 čelična ploča

Opis : Mali roštilji za fast food i slične objekte.
 
Roštilj Grillvapor mali električni

Roštilj Grillvapor mali električni

NAŠA PREPORUKA: Odličan izbor za male objekte i fast food restorane. Imam ga kući, i ne mogu više zamisliti neki drugi način roštiljanja , jedina mana - nije za velika društva, ali za manji obiteljski ručak idealan,...
 
Bazen bagnomaria za grijanje gotove hrane

Bazen bagnomaria za grijanje gotove hrane

NOVO: Stolni grijani bazeni za grijanje i posluživanje gotove hrane i toplih obroka u restoranima s gotovom hranom, manjim menzama, studentskim restoranima,...
 
Vijesti

STUDIO BAR NA NOVOJ ADRESI - ZLATKA BALOKOVIĆA 20

26.12.2017. OD 01.SIJEČNJA 2018, STUDIO BAR POSLUJE NA NOVOJ ADRESI - ZLATKA BALOKOVIĆA 20, ISPOD SOLIN GRAĐE, 300 METARA OD JADRANSKE MAGISTRALE - DESNO IZA RESTORANA SABUNJAR IZ SMJERA SPLITA.

U TIJEKU JE RASPRODAJA ZALIHA U STUDIO BARU. POPUSTI DO 50%.

18.11.2016. NA RASPRODAJI SE NALAZE PROIZVODI OD PORCULANA KOJI IZLAZE IZ PONUDE , OPREMA ZA PIZZERIJE KOMPLETNO I PEĆI I MIJEŠALICE I LOPATE ZA PIZZU, RAZNI RASHLADNI UREĐAJI I JOŠ MNOGO TOGA. POPUSTI SU OD 10 PA SVE DO 50%.

Studio bar izlaže na novom sajmu AdriaticGastroShow Spaladium arena Split

31.01.2015. Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW koji se po prvi puta održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 19. do 22. veljače 2015. godine, gdje će STUDIO BAR predstaviti nekoliko novih i fantastičnihproizvoda,... Radujemo se vašoj posjeti.

PRIKOLICA ZA POKRETNO UGOSTITELJSTVO

05.11.2011. Prikolica za pokretno ugostiteljstvo, dimenzije 3,70*2,10 metara. Prodaje se prazna prikolica s šiber prozorom i svim elektroinstalacijama, Njemačke proizvodnje... Prikolica je registrirana, a cijena je 55000 kn s pdv-om.

ICEMATIC - NOVA E SERIJA

21.05.2011. Icematic ledomati, najprodavaniji i najpopularniji u nas, dobili su novi osvježeni izgled, modeli su sada izvana od inoxa, a imaju i nekoliko inovativnih novih rješenja,...a cijena je ostala ista.

AKCIJSKA PONUDA VRTNIH STOLACA

01.02.2011. Pripremili smo za Vas izbor kvalitetnih i vrlo povoljnih rješenja za ljetne terase iz programa Tehnoratan sezona 2011,...

PONUDA ZA COCKTAIL BAROVE

07.04.2010. Ovom ponudom nastojimo obuhvatiti sve artikle i potrošnu robu za potrebe barmena na jednom mjestu, kako bi u sezoni najveće gužve dobili kvalitetnog poslovnog partnera koji će ih pratiti u njihovim potrebama za čašama, slamkama, barskim inventarom, a sve to uz najpovoljnije cijene.

SEZONSKA AKCIJA - GEL ZA TOPLE KUPKE REFIL PAKIRANJE

07.04.2010. Za ovu sezonu osigurali smo gel za tople kupke u REFIL pakiranju koje omogučuje praktičnije skladištenje, lakše rukovanje i na kraju povoljniju cijenu.

© copyright 2008. STUDIOBAR d.o.o.    |     razvio ioz